dog i mål

va på hundtävling i tierp idag, när vi kom dit så låg de jätte mycke efter schema och folk satt och grina och de va lite konstig stämning. Sen får vi reda på att ungefär samtidigt som vi kom, va den en hund som ramlade ihop i målet efter att den hade sprungit ett lopp. Jätte läskigt, de hade funnit en som va nästan färdigutbildad vetrinär där och han hade inte kunnat gjort nå för att rädda den. Den hade varit borta nestan på en gång.
De är sånna gånger ja börjar fundera hur länge jag får ha vivan kvar, hon är 1år nu. Den här hunden va ju förmodligen ganska ung och frisk eftersom den tävlade i klass1.
om vi bortser från de, så har dagen varit jätte bra, moa kom 2:a med 0,66 sekunder ifrån en pinne. i andra loppet va de ungefär lika fast vi kom semre till då. båda loppen gick utan problem och inga stopp.
River hittade en lekkamrat, oskar som va 13 månader, de hade jätte kul, satt och pratade och lekte tillsammans, Tråkigt att de är den enda som river riktigt har fått leka med i sin ålder. Men snart öppnar öppna förskolan igen, hoppas de är nån där i rivers ålder

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback