Babypool

Publicerat: 2011-05-31 | 18:59:15 i River
De har ju varit rekordvarmt ute idag, så efter att vi hade varit och kollat på maria och roberts nya hus så svängdevi förbi jysk och köpte en babypool till i sommar. Den va jättekul med en massa saker som man kan leka med, dessutom piper det om man klämmer på knopparna runt poolen. Om de är lika varmt imån så får han nog inviga den då :)

trädgårds-jobb

Publicerat: 2011-05-30 | 22:55:58 i Allmänt
Staket och plattor under staketet (så vi ska slippa springa runt med trimmern)
Plattor under altanen, regnet ska få spola bort resten av sanden,
vill inte sopa för mycke i det så de i springorna följer med
min bärträdgård har påbörjats och de två första buskarna har planterats, svartvinbär. Tanken är att det ska dit flera buskar sen, så river kan äta bär hur mycket han vill.  i grästuvan hitanför staketet finns det även en krusbärsbuske påväg upp. Och snart ska jag knycka en rödvinbärsbuske som vi har hittat i de kommunala skogarna :)

somna

Publicerat: 2011-05-25 | 22:31:50 i River
det blir bara svårare och svårare att lägga river på kvällarna. Förut har det räckt med att jag har legat bredvid honom, eller att han ammar tills han somnar, eller att jag bara sjunger. Nu vill han inte alls somna, han kan ligga i min famn i soffan tills han nästan somnar och så går vi in och lägger oss i sängen och då börjar han snurra. Han skriker inte utan han bara snurrar och snurrar och om en kudde är i vägen så han inte kommer fram så blir han tokig. Och ända sättet som jag har fått han lugn på är att gå upp igen,'Men förutom snurrandet så är det även jobbigt att han blir uppe allt längre för varaje dag som går och jag vet inte riktigt hur jag ska göra annorlunda. klockan är hanlv 11 nu och han vill inte sova.
så fort han somnar så är de inga problem för han sover ju bra på nätterna.

Pinne

Publicerat: 2011-05-15 | 09:17:04 i Allmänt
Jag såg på en annons på blocket att leklandet i gävle ska lägga ner till sommaren,
så alla som har leksugna barn borde passa på att åka dit nu innan de är försent.
jag hade gärna åkt dit med river men han är ju alldeles för liten för att uppskatta det.
Leklandet består av bollhav studsmattor, kuddar och en massa klätterborgar osv.
jag har aldrig varit där, men jag har hört att de ska vara roligt.
igår va jag, river och sofie på tävling i avesta, de va jätte kul. moa gick jätte bra och vi fick 4 nollade lopp (inga fel), på två av loppen va hon den första som inte fick pinne, så de va lite synd, de va en halv sekund som de hängde på. MEn i det sista loppet trodde jag att hon skulle vara helt slut, men då går vi ut och springer hem en andra plats och en till pinne i agility :) jätte kul, de va vi värd. River va som vanligt jätte snäll och va med och hurrade, va lite tungt att bära med han på banvandringen bara men annars funkade det bra. tack till sofie och maria som hjälper till som barnvakter när ja tävlar

Trött

Publicerat: 2011-05-08 | 08:12:47 i River
Idag bestämde sig River för att det får vara nog på sjukvila, så klockan 4 i natt vaknade han och va nöjd. Jag trodde att det va som tidigare i veckan att han bara ville vara uppe en stund och sen gå och sova igen, men nej han är fortfarande vaken och jag är jätte trött. jag gick och la mig i 11-12 tiden igår så jag har sovit max5 timmar.
dessutom så va han grymt kinkig mellan 6-8, ville inte sitta eller ligga och leka ville inte gå eller bäras ovh ville inte sova. Hoppas han blir trött snart.

Göra ljud

Publicerat: 2011-05-07 | 23:41:16 i Allmänt
Efter en veckas instängning har vi lekt klart med alla leksaker, de är tråkiga nu. Så är det någon som råkar snubbla på nåt kul så uppskattas det. Kanske någonting som man kan spela på trumma eller piano eller något annat som han får tänka till lite på. även lånesaker funkar för vi har tråkigt här hemma
River har inte haft någon hög feber idag men han är fortfarande snorig och lite kinkig, men sen har han börjat hosta igen :( men han va mycke piggare iaf, så jag hoppas att vi får komma ut en stund nån gång i veckan, speciellt nu när det ska bli finväder
tips på saker att göra?!!

Självglad

Publicerat: 2011-05-07 | 11:16:58 i Allmänt
Kolla vilket fint hinder jag har byggt alldeles själv utan hjälp till agilitybanan i vida :)
Jag gjorde i och för sig precis som de gamla såg ut, men det va jag som gjorde det,
inte fredrik, inte pappa inte nån annan heller utan Jag Jag Jag JAG.... mohahahahaha
skojar, men de va så länge sen jag gjorde annat än att gagga med river så de va så kul att få någonting gjort :)

Musik

Publicerat: 2011-05-06 | 13:40:21 i Allmänt
Jag läste nyss ett inlägg på en annan blogg där de diskuterade vilken musik som barnen skulle lyssna på och huruvida de kunde bli homo för attd e lyssnar på slager!! helt patetiskt tycker jag..
De här va mitt svar i inlägget:
- jag hör hört liknande diskussioner om leksaker också, till exempel att en pojke inte får leka med dockor! Jag tycker att det är stört löjligt. Jag har en son på 7 månader och om han nån gång ser att jag målar naglarna och vill prova så visst får han prova det. Vill han ha en docka så självklart ska han få en. Och om han diggar med när en slagerlåt går på radion så ska jag vara den första som höjer volymen och dansar med honom. Detta tycker jag är en självklarhet och det fungerar åt båda hållen. Tycker han om hård rock så får jag lära mig att lyssna på det

40,2

Publicerat: 2011-05-05 | 13:34:03 i River
Vi har varit förkylda några dagar nu och i natt hade river jätte hög feber på 40,2. Efter livte alvedon blev han piggare men han är jätte dålig och man kan till och med höra hur dålig han är när han skriker. De kommer bara stånkningart srån honom. Nu vill vi inte bli nå mer sjuk!!!

RSS 2.0