Välling

Publicerat: 2011-04-28 | 22:47:47 i River
vi har provat att ge river välling till kvällen, så att han ska bli mättare och sova längre, dessutom har jag inte mat så de räcker för att han ska vara nöjd nattetid. Men tyvärr vill han inte alls ha nå välling, han gör grimager och gnäller när han får flaskan. I perioder har han ätit med flaska om jag har pumpat ur mjölk eller om han har fått mjölkersättning. Så de borde inte vara några promlem med flaskan.
Är det smaken han inte tycker om, semper mild havrevälling från 6 månader är den vi har köpt.
.
är det någon annan som har haft problem med vällingen i början? hur gjorde ni? vad åt de?

Lamm

Publicerat: 2011-04-26 | 21:24:04 i Allmänt
Vi va hemma hos mamma och grillade i söndags, jätte mysigt och finväder. Grannarna där har fått en massa lamm nu, de va 39 lammungar när vi va där. en vit och en brun tror ja resten svart, jättegulliga. River har fått klappat några av de :)
Imån ska vi dit igen med wilma och carina, hoppas på bra väder

Hundfärg

Publicerat: 2011-04-25 | 15:16:40 i Vivan & Moa
Vivan har blivit vårklippt och jag funderade på om jag skulle gå hela vägen och ge henne en ny look,
vilka färger tror ni hon skulle passa bäst i, hon har bruna ögon.
Näe jag skulle aldrig utsätta någon hund för något så fruktansvärt!!
undra va folk skulle säga om jag kom ner på nästa hundtävling med en grön och en rosa hund

Plaska

Publicerat: 2011-04-24 | 09:44:23 i River
River tappa ut vatten på bordet
River kan plaska på bordet
River får inte plaska mer

Altan

Publicerat: 2011-04-23 | 17:42:23 i Allmänt
Mamma trollar med vaxduk. Flu altan blir fin.
Inte klart än, ska plocka undan och fixa blommor, men de duger

Glad Påsk

Publicerat: 2011-04-22 | 15:31:36 i River
Vi va till farmor och farfar (mina) och hälsade på idag, å här sitter river och myser i gräset

vida

Publicerat: 2011-04-21 | 12:45:47 i Vivan & Moa
min kamera har varit på vift ett tag, de är därför de inte kommer upp nå nya kort. Ska leta lite idag om ja orkar, men de är ju så lätt att lägga latsidan till :)
jag och emma har varit i vida och kollat på hinder och tränat lite grann, och ja tror att ja gick med på att tävla med emma snabba hundar i hofors den 11/5 å hur ja kommer hinna med de de fattar inte jag.
Jag försökte lite idag på träningen, men gud va svårt de är ju så himla snabba, ja fattar inte hur de ska gå till. Hoppas ja får tävla med moa först så kan jag köra slut på mig med hennes vovvar sen, för annars tror nog moa att jag är knäpp. Hon ska bli tävlingsledare och får väl inte köra de då som jag fattar!
Men då får nog river vara med fredrik för tre hundar och ett busfrö, de blir lite för mycket för mitt lilla huvud att orka med.

Tand

Publicerat: 2011-04-16 | 10:42:57 i Allmänt
rivers första tand har tittat fram i underkäken. Men än så länge ser man den knappt.
han har fortfarande hosta och måste äta äcklig hostmedisin. han får lite smått panik när han måste ta den.
Sen är ja lite småorolig om han kommer vara lika känslig som jag va som liten. Han är prickig i huden vilket kanske beror på hundar, men han påverkas inte på något annat sätt så de är nog ingen fara än iaf. hoppas ja inbillar mig och att det snart är över.

Helgen

Publicerat: 2011-04-11 | 09:19:12 i Allmänt
Här är en bild på river när han leker med en av sina nya leksaker, just den där köpte vi efter melvin och malte på klädbytardagen. Ja tror han är lite liten för den än, men han trycker på nån knapp då och då.
Vi överväger stark att flytta, de skulle vara så skönt att komma bort ifrån vägen. Men om vi beslutar oss för det kommer de inte bli förens om 2-3 år, däremot kanske vi köper tomten redan nu :) vi tänkte åka på någon visning för att se lite olika planlösningar och få ideer. jag har ritat och suddat på en planlösning hela helgen, så här ser de ut nu.. kommentarer. Tvättstugan skulle vi i så fall ha i garaget som är på husets vänstra sida.  köket är inte riktigt klart än men kommentera gärna så får ja ideer.
I helgen va vi och tävlade i rättvik igen. Och moa bara överraskar och överraskar. I hopploppet hade jag räknat med att det skulle gå dåligt  eftersom platta tunneln va det andra hindret, och ja trodde att hon inte skulle hinna få upp fart fram till den, Men när vi går ut och kör ser ja plötsligt hur skynket börjar röra sig och hon kommer ut :) då va det bara att ställa om i huvudet och komma ihåg resten av banan. de gick bra, hon kom 3:a och fick en pinne. Sen i första agilityloppet hade hon nosen i backen och missade slalomingången helt, hon bara förljde efter mig, men resten av banan gick bra och hon kom 6:a med bara 5 fel. I det andra agilityloppet gick de jättebra, hon sprang på 10s under referenstiden (riktigt snabbt) och kom på andra plats vilket resulterade i en pinne även där :) så stolt över min guppi

Mässa

Publicerat: 2011-04-01 | 18:36:50 i Allmänt
dagen har varit jätte mysig. Först vaknade river halv 8, men de va fredriks dag så jag fick sova en timme till :) sen åkte vi till öppna förskolan och eftersom river sov i bilen hela vägen in så va han pigg och jätteglad hela sångstunden, vi va även kvar en halvtimme efter och språkade lite. Vi va tre mammor från årsunda, kul med lite sällskap. Sen va ja och mamma hem till mormor och tiggde lunch, pannkakor och hemlagad sylt - gott gott. Och slutligen va ja river och mamma till mässan på jernvallen. De va inte så stort som jag hade tänkt mig, men de vart destå mysigare. Vi fick en varsin kudde från Tigrens, en massa godisar - både goda och äckliga.
Sen va de nån som putsade mammas skinnskor - riktigt fint vart de, de va nära att ja köpte hem till soffan, men så vart de inte.
När vi gick runt där så sa ja till mamma att jag inte kunde förstå hur folk kan gå med på att bli sminkade där när alla går förbi. Sen gick vi runt ett hörn och 10 sekunder senare satt jag på stolen själv :) köpte även upp alla mina pengar på lite mineral smink - jätte mysig tjej.
Sen kollade vi på några duktiga tjejer som hade en poledance show där. Mässan avslutades med en 15 minuters massage i ett par lyxiga massagefotöljer.

RSS 2.0