Tvättstuga

Publicerat: 2011-02-26 | 18:41:18 i Renovering
Tänkte visa lite från våran möggelsanering, vi har rivit upp golvet i ena rummet nu och där har faktiskt isoleringen och plankorna varit i hyffsat skick. Men ut åt kanterna ser de lite värre ut, så vi anar att de är värre på väggarna. De ska vi gå på imårgon hade vi tänkt, så vi återkommer...
På andra kortet kan ni se lite av isoleringen (de mörka är fukt/möggel).
På tredje kortet ser man lite möggel på en av golvplankorna som ligger under plasten.
Den fjärde bilden är en skymt av vad som fionns på väggen
här är några "före"- bilder på hur den gamla tvättstugan har sett ut

Charmtrollet

Publicerat: 2011-02-26 | 18:24:28 i River

Fullt upp

Publicerat: 2011-02-23 | 13:50:55 i Allmänt
Den här veckan har varit väldigt seg, vi har mest gått från säng till säng och myst i veckan. Får därför inte så mycke gjort. Vi hade tänkte att vi skulle riva ur källaren den här veckan, men vi har bara tömt ett rum på saker. Svårt när mycke måste slängas. Provade att sätta ut några annonser på sandvikentoget, men jag är tveksam till om någon sett de ens. är det någon som är på jakt efter lampor eller ljuslyktor i smide så har ja lite att välja på

Canon Eos 10D

Publicerat: 2011-02-18 | 23:03:53 i Allmänt
Är de någon som vet någonting om denna kamera? är den nå bra? Va har ni för modeller?

Vill ha

Publicerat: 2011-02-17 | 21:17:16 i Saker
Jag såg denna på blocket. Jag vill gärna ha en sån eller något liknande. Är de någon som har sett nån sån i närheten eller på någon webbsida?

Vista print

Publicerat: 2011-02-17 | 16:09:11 i Saker
Jag gjorde en beställning för nör nån vecka sen, då ja beställde en t-shirt, en penna och 2 klistermärken från vista print, Vi fick hem sakerna idag. De va jätte fina :) tänkte att fredrik skulle sätta klistermärkerna på krossen så de syns att vi sponsrar hans åkande. (vi är i alla fall med och hejar)
De är lite tråkigt att allt är gratis hela tiden på den sidan och sen när man har designat och beställt så kommer priset på momsen och frakten fram, något som man inte har räknat med. Och då är man ju redan så nöjd med de man har gjort så då gör man en beställning iaf


Vagn

Publicerat: 2011-02-17 | 11:19:09 i River
Våran liggvagn börjar bli i minsta laget nu, speciellt med tanke på att vi har både den pälsliknande-åkpåsen och overall på river. Men samtidigt så sover han ju bara i vagnen så då vill ja ju att det ska vara varmt om han ska vara ute länge. När bytte ni från ligg till sittvagn?

Vi har ju en sån där vagn som man bara tar ur liggdelen så blir det en sittvagn. Därför skulle de ju bli mer plats om man bara har sittdelen liggandes tänkte jag. Man borde ju kunna få det lika varmt och mysigt i sittdelen om man har liggande ryggstöd! De neggativa blir ju att väggarna försvinner, så de kanske blir mer kallt, när det bara är sufletten som stoppar kylan ute. Va tror ni?


Mitt hjärta smälter

Publicerat: 2011-02-16 | 22:19:31 i Allmänt
Kolla vilken sötnos, hennes ägare ska flytta utomlands så därför ska hon skänkas bort till kärleksfullt hem. Hon heter Regina, är bara ett halvår gammal och är jätte jätte söt. Annonsen finns på blocket om nån är intresserad

Familjedag

Publicerat: 2011-02-14 | 23:09:52 i Renovering
Vi har haft lite pyssel för oss idag. Vi hade tänkte måla något motiv på väggen över trappen, men vem har egentligen tid för det. Istället köpte jag en tygbit och idag har vi snickrat ihop en ram och hängt upp den. Dessutom blir det lättare att byta ut den när jag tröttnar på motivet, speciellt nu när ramen redan är byggd, de är ju bara att byta ut det.
Pyssel är kanske inte de vanligt folk gör på alla hjärtans dag, men jag är ute på ungefär samma spår som elin (elinmariaviktoria.blogg.se) alla hjärtansdag behöver inte bara handla om partners och sånt utan att umgår med nära och kära. Så idag hade vi en mysig familjedag.
Kommentera gärna va ni tycker om tavlan

Pensionärsjävlar

Publicerat: 2011-02-13 | 22:57:06 i Vivan & Moa
Idag har jag, river och hundarna varit hos mormor. Först gick vi på en promenad förbi konsum, då väntade jag utanför medans mormor gick in.  Det va då jag träffade den första pensionären, en gammal tant med en pudel går rakt fram mot oss och trotts att jag tydligt håller bort mina hundar och säger åt de att sitta fint, går hon och låter hunden stryka sig mot vagnen och nästan mina ben. Sen när hon står precis bakom oss och jag fortsätter säga åt mina hundar att va tyst, så står hon och säger "näe jag tror inte att de vill prata med dig, kom så går vi, kom då lilla vän". tant fan kan väl gå om hon ser att mina inte får hälsa, inte stå där och gagga
.
den andra pensionären är min mormors särbo, först pratade vi om hur stor vivan va när han såg henne för första gången (drygt 15kg, hon väger 9 nu). Sen vet han att jag bara ger mina hundmat och hundgodis. Dessutom har jag nyss gett båda hundarna en varsin stor hundgodis. Men mitt i maten så märker jag hur moa flera gånger står under honom när vi äter trotts att jag ett flertal gånger säger åt henne att gå och lägga sig. Sen ser jag hur han slinker ner med en skinkbit åt henne från pajen. Den gången sa jag ingenting. Sen när vi fikar får jag höra hur de andra säger att han kollade så att jag inte skulle se någonting och när jag kollande bort tog han ner en liten tårtbit till moa på golvet.
.
den tredje pensionären är min egen söta mormor, som säger "ja, men de där dör hon inte av". Näe inte tror jag att de dör av att äta gräddtårta, men om jag inte vill de så är de otroligt fräckt att göra de i smyg bakom min rygg.
Dessutom så ska hon inte säga så när hon inte ens kan äta en godisbit utan att rysa.
När jag åkte hem satt jag och ångrade att jag inte tog fram en godisbit från brorsans godispåse och sa åt henne "ät den här, den dör du inte av"
.
trevligt hade jag också men hyckleri är va de är.

Shoppning

Publicerat: 2011-02-10 | 22:34:12 i Allmänt
Idag har jag varit och shoppat med mamma och river. Och när mamma är med så handlar jag bara en massa tok som ja inte skulle ha köpt i vanliga fall. Vi började på stadium som hade tokrea, där hittade vi en randig sjal, tjockare strumpor och ett par blå vantar de kostade ungefär 29-39 kr st. Hittade även ett par skidglasögon och ett par strumpor till mig (249kr och 39kr st).

Sen va vi till ove jansson. Alltid kul att kolla på saker där tycker jag köpte bland annat ett stort grått hjärta i pil och två små (79, 20 kr) ska köpa ett till stort när de får in fler. de tänkte jag hänga i köksfönstrena. En skylt till rivers rum för 20kr, en haklapp för 10kr och en massa köks-strunt bland annat en ballongvisp och en mini osthyvel till deserost. choklad till karin som är hemma och sjuk.
Tillslut vart det lunch på ikea. tog även med mig 3 gosedjur och en matta därifrån :) mattan hade vi kollat på förut, den är mörkgrön/mossfärgad och fanns nu på fyndhönan. Eller jag norpade den innan den hann hamna där, vi såg att den stod i rummet innanför och frågade va de skulle göra med den. Fick den för halva priset (695kr), vilket måste ha blivit dagens fynd :) just ja, köpte även en liten "miljöstation" att ha hemma.
På oves köpte ja även en tygbit som jag tnkte att jag skulle försöka göra en stor tavla av. men de är ju de där med att bygga en ram som nog sätter stopp för det

som sagt mycket onödigt, men nöjd är jag och de är huvudsaken. Hoppas bara allt kommer upp

Öppna förskolan

Publicerat: 2011-02-08 | 21:42:07 i River
Idag har River och jag varit uppe i sokenstugan på föräldraträff. De va två till mammor och en pappa. De va roligt att prata med folk istället för att bara gurgla med river hela dagarna :) dessutom syntes de att river hade kul, han viftade med armarna, pratade och skrattade hela tiden, han hade fullt upp att iakta alla nya personer och kolla va de gorde. Vi ska dit på torsdag igen och sen kanske de blir babysång i björksätra på fredag.
Sen på em så gick vi hem till carina och wilma och busade lite till. Vivan och Moa va också med, och moa sprang runt runt och letade katter.
Nu håller fredrik på att nattar river och sen ska han åka till jobbet.

Pyssel

Publicerat: 2011-02-04 | 15:42:54 i Allmänt
Va mycket kul man kan göra med gamla flaskor

Soluppgång

Publicerat: 2011-02-03 | 22:47:04 i Allmänt
Tänkte bara bjuda på ett kort som jag tog förra veckan när jag blev väckt 7 på morgonen. Men jag förklarade för River att det går inte för sig att vakna sådana tider i detta hus. Och nu är vi tillbaka med att vakna kl 9 :) bortskämd, utvilad och nöjd mamma.
Detta gör också att jag orkar leka och busa hela dagen lång

Blocketberoende

Publicerat: 2011-02-02 | 23:36:45 i Allmänt
Jag måste nog snart gå på möten för folk med blocket-beroende. Jag handlar ganska ofta någon sak som ja tycker att ja måste ha och ibland händer de att jag säljer någon sak också :) men de är inte lika ofta.
Jag kände att det va dags för en amningsstol/bokläsningsstol till mig och River. först tänkte jag knycka en efter mormor och morfar, men när ja såg den här tyckte jag att den va lite mer lik en vanlig fotölj när den va lägre och med mer lut på ryggen, så du kunde ja inte låta bli.
Sen vart de inte bättre av att hon som ägde den sa att jag kunde få den om jag kom inom 2 timmar annars skulle den gå till den första som hämtade den. Kapplöpning med andra ord, så därför kutade jag till Gävle och hämtade hem den :)

RSS 2.0