Vagn

Våran liggvagn börjar bli i minsta laget nu, speciellt med tanke på att vi har både den pälsliknande-åkpåsen och overall på river. Men samtidigt så sover han ju bara i vagnen så då vill ja ju att det ska vara varmt om han ska vara ute länge. När bytte ni från ligg till sittvagn?

Vi har ju en sån där vagn som man bara tar ur liggdelen så blir det en sittvagn. Därför skulle de ju bli mer plats om man bara har sittdelen liggandes tänkte jag. Man borde ju kunna få det lika varmt och mysigt i sittdelen om man har liggande ryggstöd! De neggativa blir ju att väggarna försvinner, så de kanske blir mer kallt, när det bara är sufletten som stoppar kylan ute. Va tror ni?


Kommentarer
Postat av: Sara

Max var 4,5 månad när vi bytte, men mest för att han hela tiden ville sitta.. vi fick alltid stoppa upp kuddar osv så han kunde sitta om man va o handla när vi använde liggdelen så de va lika bra o byta. Jag tror inte de blir för kallt om han har både overall, åkpåse åsså är de ju lite kanter runt. vi hade bara en åkpåse då när max va liten, åsså hade han overall då beroende på väder så de är nog bara o prova byta de :)

2011-02-17 @ 13:35:17
URL: http://blondstar.blogg.se/
Postat av: Linda

Vi bytte också dagarna efter Majkens 4 månadersdag.. hon vrålade så fort hon låg i liggdelen, då hon inte sov förstås.. men Jag började inte sätta henne upp i hel sittställning förstås. Underlättar om man har en nyfiken unge om man går i affärer, de håller ut längre då de ser lite över kanten :)

2011-02-17 @ 17:38:03
URL: http://metrobloggen.se/buslinda
Postat av: Malin

Vi bytte till ligg delen när Felicia va ca 6 månader tror jag. eller om hon va äldre till och med. Men då har Felicia alltid varit "liten" och därför har vi kunnat använda ligg delen längre. Men när hon vart några månader och började få upp kraften i armarna så ville hon gärna titta ut och va många gånger på väg att åka ur vagnen.Säger som Sara, testa och kolla vad ni själva anser. Tycker du att River sitter/ligger dåligt i vagnen så ha ligg delen ett tag till. :)2011-02-17 @ 23:52:41
URL: http://blogg.mama.nu/folkracemorsan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback