Välling

vi har provat att ge river välling till kvällen, så att han ska bli mättare och sova längre, dessutom har jag inte mat så de räcker för att han ska vara nöjd nattetid. Men tyvärr vill han inte alls ha nå välling, han gör grimager och gnäller när han får flaskan. I perioder har han ätit med flaska om jag har pumpat ur mjölk eller om han har fått mjölkersättning. Så de borde inte vara några promlem med flaskan.
Är det smaken han inte tycker om, semper mild havrevälling från 6 månader är den vi har köpt.
.
är det någon annan som har haft problem med vällingen i början? hur gjorde ni? vad åt de?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag blandade hälften välling och hälften ersättning då när mina pojkar skulle börja med välling. Smaken blir sötare och konstistensen inte lika "kräkvänlig", grynig. Prova det om de kanske kan fungera :)

2011-04-29 @ 07:40:24
URL: http://sandrasnar.blogg.se/
Postat av: lovisa

godmorgon:D

2011-04-29 @ 08:32:00
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: mamma

Fredrik kanske ska ge med flaskan eller någon annan i början, så river inte känner din lukt.Båda pojkarna vägrade flaska så det blev gröt i stället.ge inte upp lycka till. Framför allt bli inte stressad,det löser sig ska du se.mamma

2011-04-29 @ 09:31:52
Postat av: Linda

Min lilla dam ville inte heller ta havrevällingen! Majsvälling åt hon sen, och det gick bra!! Sen vid 8 mån började hon med mild fullkorns! Var observant på om du provar majsvällingen, de kan bli hårda i magen av den, men är däremot kanon vid magsjuka!

2011-04-30 @ 21:18:19
URL: http://buslinda.blogspot.com
Postat av: Malin

Testa med att ge Nan modermjölks ersättning... Det åt Felicia direkt efter att jag slutade amma henne.. Den är i princip som bröstmjölken i konsistenten... :)Lycka till!

2011-05-03 @ 23:24:39
URL: http://blogg.mama.nu/folkracemorsan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback