Torsdag

  
Här är den nya bilburen, de vart faktiskt riktigt bra. Ja köpte den begagnat från hofors för 1500kr i förgår. Man får lägga vagnen på kant om de ska få plats tillsammans, men vagnen ska ju inte användas så länge. Hundarna har även fått en fäll som ligger i buren, så de kommer ha väldigt mysigt när vi är ute och åker.

 
Mamma, mattias och jonas har varit i turkiet i veckan, och redan första dagen skicka de ett sms och talade om hur goda pannkakor de hade ätit. Så nu har jag exprimenterat och gjort amerikanska pannkakor med nutella, riktig hotellstandard :) De va faktiskt riktigt gott, men man får lite skuldkänslor när man brer på nutella på de redan otroligt nyttiga pannkakor.


Knytet är nu 42 hela veckor, och idag har vi varit på ännu en kontroll. Först vart det ett ultraljud där hon konstaterade att det va ett normalstort barn, att hjärtrytmen va bra och att han hade fostervatten så han klarar sig. Vi fick även de här kortet som ska visa huvudet i sned profil och att han har handen knyten framför ansiktet.
Vi har också svårt att se hur de ser ut på kortet, men de gick inte att få in någon bättre bild på datorn.

Vi tog även en ctg-kurva som visade att barnets och mitt hjältljud, samt om hur kraftiga eventuella samandragningar ja hade. Efter en kvart kom hon tillbaka in i rummet och ruskade om magen, för vi fick inte fram nå resultat eftersom han sov. De såg inga speciella sammandragningar och hjärtljuden va som sagt bra.

Sen vart de en rolig gynundersökning. Vilket var mest jobbigt för fredrik som vart tvungen att se allt. För mig va de självklart cool-lugnt (ja som är lite gyn-rädd), näe men de gick bra, ja slapp iaf ha benen i gynstöden.
Ja va öppen i tappen, men inte i halsen, så hon kunde inte komma in till barnets huvud och göra en hinnsvepning. Vilket va synd för annars hade de kunnat startat verkarna.

Vi ska åka tillbaka på lördag och sätta igång allting, om de har plats för oss. Annars blir de på söndag. Förlossningsavdelningen är nämligen fullbelamrad :(


Kommentarer
Postat av: Sara

ja de där va snyggt:P tack för tipset, men som sagt kanske lite dyrt, vi får se :) o ni går hemma o väntar, gud va trökigt! men snart så, vet ni om de blir lördag eller söndag?

2010-10-01 @ 13:09:04
URL: http://blondstar.blogg.se/
Postat av: Sara Olsson

Grattis till lill-bäsen :) Hoppas att allt gick bra!

2010-10-04 @ 19:02:08
Postat av: Hannah Söderblom

Grattis till bebisen! =)

2010-10-04 @ 20:23:34
URL: http://hannie.bloggplatsen.se
Postat av: Sara

grattis :)

2010-10-05 @ 22:56:01
URL: http://blondstar.blogg.se/
Postat av: Malin

Grattis till lill grabben... :) Hoppas allt gick bra... :)



Många kramar

2010-10-06 @ 16:13:04
URL: http://www.nogg.se/familjenLE
Postat av: Linda&Alvin

Stort Grattis !!! Kikade in på webbisarna, GUUUUD vilken fin kille !! en riktig liten gobit ( även om han var lik pappsen ;D höhö ) !!! Nu får ni ta hant om er och njuta av de nya livet ! Kram Linda&Alvin

2010-10-06 @ 20:26:52
Postat av: Linda&Alvin

Stort Grattis !!! Kikade in på webbisarna, GUUUUD vilken fin kille !! en riktig liten gobit ( även om han var lik pappsen ;D höhö ) !!! Nu får ni ta hant om er och njuta av de nya livet ! Kram Linda&Alvin

2010-10-06 @ 20:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback