Blogg tips

De finns några bloggar som jag är helt beroende av och måste läsa varje dag. Jag tänkte ta och dela med mig av några av de bästa.
Den första är "Happy days" skriven av josefin, hon är fotograf och tar otroligt fina kort. Bloggen handlar om hennes vardag och man kan läsa allt från inredning, utflykter husbygge och framförallt så kommer hon har en fotoskola varje torsdag minst 10 veckor fram där man kan få läxor för att bli bättre på att fotta och bildredigera.
.
Den andra hittade jag igår, "Rusta upp" och har läst ända bak till december förra året, jätte mycke inspiration. Har bland annat gjort en  helt fantastisk lekpark till sina barn i trädgården.
.
Den tredje är också en relativt ny blogg som jag förljer om "elin och alva". Med färgsprakande äventyr. Det är faktiskt på grund av alla färger som jag följer den, jag blir så glad av att se hennes dotter och deras hem, en riktig färgklick.
Hoppas att ni går in och kollar på dessa bloggar, jag kan varmt rekomendera de. Ni kan antingen trycka på länken i texten eller i menyraden under länkar.

Kommentarer
Postat av: Josefin -Happy Days- *VI BYGGER HUS*

Vad gullig du är, tack söta o det är helt ok, blir bara otroligt glad!!Många många kramar fina du!

2011-06-21 @ 13:58:22
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays/
Postat av: Linda- Keven & Chris

Gillar också deras bloggar! Tack för tipsen! :)

2011-06-21 @ 14:04:40
URL: http://lindaglansins.blogg.se/
Postat av: isa

Hej!! Roligt med nya ansikten :) Jätte kul att du gillar mina små pyssel. Tusen tack för detta inlägg!! Ella älskar sin lekplats, än så länge har vi bara ett barn. Fast ella har två rum hemme hos oss så jag förstår om det är lite missvisande :)

Kram isabella

2011-06-21 @ 16:28:41
URL: http://rustaupp.blogg.se/
Postat av: Elin

Men gud vad glad jag blir, tack snälla för dina fina ord! Vad kul att höra att du gillar bloggen och jag håller med om de andra två bloggarna, de tillhör också mina favoriter :) Ha en fortsatt trevlig kväll! kram Elin

2011-06-21 @ 19:15:44
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

hihihi Läser redan 2 av dem =)

2011-06-21 @ 20:54:23
URL: http://saratilling.se
Postat av: i min lilla lilla värld

Äh, man prioriterar ju annorlunda.... Så länge man känner att man gör det man mår bra av =)

2011-06-22 @ 21:29:51
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback