Va skönt de fläktar

Publicerat: 2011-09-30 | 09:39:53 i River
De blir stääddag idag, för i helgen blir de fullt upp och på söndag och måndag har vi öppet hus för river fyller 1 år

Barnmat

Publicerat: 2011-09-13 | 14:24:37 i River
är det nån som har nå bra tips på barnmat. som de ser ut nu så äter river yoghurt med musly och smörgås till frukost (har inte funkat med gröt än men jag försöker). Till lunch och middag tycker han mycke om köttbullar, blodpudding, korv, ärtor och morötter. Sen äter han makaroner, frikadeller, potatis, fisk om jag stoppar in de i hans mun, de är ingenting han äter själv med förtjusning. (Sen äter han även mellanmål och ett kvällsmål.) Men jag vet inte riktigt va ja ska ge han. de går mycke bättre med mat han kan stoppa i sig själv med händerna eller gaffel. pureer, mos och gröt funkar inte alls och har egentligen aldrig gjort de. förstår att de inte är så nyttigt med korv och köttbullar och makaroner, men de funkar så de får följa dem ett tag till.

Tapet

Publicerat: 2011-09-12 | 21:25:38 i Renovering
karin va tror du om den här i vårat tvrum? med en grön och en råsa aktig ton på två ställen/två väggbitar? :)
ni andra får också tycka till
såg sen att de va blandat fototapet och ritat, gillar inte riktigt fototapeter, så de blir nog inte så heller :/

kanske nåt utstående i 3D
eller stenvägg
stenvägg

vann librotävling

Publicerat: 2011-09-09 | 22:27:16 i Allmänt
Vi har vunnit blöjor för ungefär 1000kr :) i somras körde libero en liten tävling där man kunde skicka in tips till nyblivna föräldrar och då skickade jag in detta:
och för ett par veckor sen fick jag ett brev hem där det stod att vi hade vunnit :) jätte kul tycker jag,
här har ni tipset. De va kanske inte så många med och tävla, men de är kul ändå.

dog i mål

Publicerat: 2011-09-03 | 18:32:16 i Allmänt
va på hundtävling i tierp idag, när vi kom dit så låg de jätte mycke efter schema och folk satt och grina och de va lite konstig stämning. Sen får vi reda på att ungefär samtidigt som vi kom, va den en hund som ramlade ihop i målet efter att den hade sprungit ett lopp. Jätte läskigt, de hade funnit en som va nästan färdigutbildad vetrinär där och han hade inte kunnat gjort nå för att rädda den. Den hade varit borta nestan på en gång.
De är sånna gånger ja börjar fundera hur länge jag får ha vivan kvar, hon är 1år nu. Den här hunden va ju förmodligen ganska ung och frisk eftersom den tävlade i klass1.
om vi bortser från de, så har dagen varit jätte bra, moa kom 2:a med 0,66 sekunder ifrån en pinne. i andra loppet va de ungefär lika fast vi kom semre till då. båda loppen gick utan problem och inga stopp.
River hittade en lekkamrat, oskar som va 13 månader, de hade jätte kul, satt och pratade och lekte tillsammans, Tråkigt att de är den enda som river riktigt har fått leka med i sin ålder. Men snart öppnar öppna förskolan igen, hoppas de är nån där i rivers ålder

RSS 2.0