I rymden finns inga känslor

Publicerat: 2011-08-24 | 14:51:54 i Allmänt
Vi kollade på en otroligt bra film igår, den va så rolig så vi satt och skrattade igenom hela filmen. I rymden finns inga känslor heter den och det är den yngsta skarsgård i huvudrollen. Han har asbergs syndrom (inte säker på stavningen) och vardagen kan bli lite jobbig om allt inte håller sig till rutinerna. Jag tänker inte skriva någon lång beskrivning, men NI MÅSTE SE DEN.

Går

Publicerat: 2011-08-23 | 13:57:01 i River
River har gått utan vagn och utan hjälp från oss i en vecka nu :) han började ta några steg på fredriks födelsedag (då va han 10,5 månader) och nu springer han för fullt hemma. Ja trodde de skulle gå mycke långsammare från det att han börjar gå tills han klarar sig själv, trodde att han skulle hålla oss i händerna längre. Utomhus håller han fortfarande i oss, eftersom skorna gör de krongligare, men inomhus går han själv för fullt.  Så här finklädd va han när fredrik fyllde

Sur

Publicerat: 2011-08-21 | 11:57:25 i Allmänt
Ända sen jag vaknade har jag varit lite småsur (eller skit sur i smyg) och han förtjänar de inte de minsta. Fredrik har inte gjort nå fel, men i den dröm jag hade aldeles innan jag vaknade så va fredrik otrogen, han satt och kysste en annan tjej i samma rum som jag låg och sov middag :/ jätte konstig dröm för jag har ingen anledning att vara orolig, men de va så svårt att släppa att jag är sur på han.
de känns så konstigt när drömmarna känns för verkliga

usa-resa

Publicerat: 2011-08-15 | 20:33:03 i Allmänt
många funderingar, funderar på att resa till våren, så mycke att tänka på,
hur gör man med bilbarnstol, vagn och flyg?
jag skulle vilja ha en vagn som har fullt liggläge, gärna höjbart fotstöd s fötterna slipper dingla när han sover, sen skulle de behöva bli väldigt liten när man viker ihop den, därna så man kan ha den i plånboken :)
känns som om de måste vara en paraplysulky för att den ska bli tillräckligt smidig....
bilbarnstol kan man förhoppnaingsvis hyra borta.. men de får man väl kolla upp lite närmare
sen va de de där med flygresan, såg att de fanns rese sängar åt små som man kan fästa på väggen, men de va nog bara upp till 11kg och river är säkert tyngre än de till våren, han väger ju ungefär 10kg nu

Springning

Publicerat: 2011-08-03 | 23:33:30 i Allmänt
De är verkligen hur kul som helst att få komma ut och springa, ja har gjort som regel att gå ut en gång i veckan och har så gjort i 3 veckor nu. första gången sprang jag 2*2km andra gången 3*2 och igår sprang jag 5km på en gång. Märkte dock att moa inte orkar följa med på en så lång sträcka på en gång. Så jag kommer gå tillbaka till att ta de i små etapper. De va ju för hennes skull jag ville börja springa så de är klart hon ska orka föla med.
om jag håller i och tränar ända in till hösten tänkte jag försöka sätta ihop ett riktigt träningsprogram, så som man hade när man sprang i yngre år med intervaller och snedhopp upp för backarna så man får lite mer allsidig träning. Känns väldigt ambitiöst vilket ofta slutar i att man/jag ger upp, men men, man måste ju försöka.
är de nån som vill hänga på så säg till, tisdagar är det som fungerar bäst för mig eftersom vi tävlar på helgerna och tränar på onsdagarna och moa måste ju orka vila upp sig inför nästkommande tävlingarna.

RSS 2.0