Öppna förskolan

Idag har River och jag varit uppe i sokenstugan på föräldraträff. De va två till mammor och en pappa. De va roligt att prata med folk istället för att bara gurgla med river hela dagarna :) dessutom syntes de att river hade kul, han viftade med armarna, pratade och skrattade hela tiden, han hade fullt upp att iakta alla nya personer och kolla va de gorde. Vi ska dit på torsdag igen och sen kanske de blir babysång i björksätra på fredag.
Sen på em så gick vi hem till carina och wilma och busade lite till. Vivan och Moa va också med, och moa sprang runt runt och letade katter.
Nu håller fredrik på att nattar river och sen ska han åka till jobbet.

Kommentarer
Postat av: Sara

hej, vi har faktiskt inte varit dit sen han börja på dagis o jag plugga.. men peter har tagit ledigt på fredag så då får inte max gå på dagis så vi kanske ska pallra oss dit o sjunga lite :) om ni tänker gå dit då.. för annars orkar jag inte ifall man ite känner nån :P

2011-02-08 @ 22:06:00
URL: http://blondstar.blogg.se/
Postat av: Karin..

Äntligen någon som förstår hur synd det är om mej.. (:

2011-02-08 @ 22:27:09
URL: http://karinl86.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej! Ja vi ska nog dit på fredag!! :) Det är såå mysigt där.. Ja men alltid roligare när man vet vilka folken är :) Och det brukar vara båe mammor och pappor där också.. och olika stora barn.. Hör av dig om du ska dit så kan vi mötas upp!

2011-02-09 @ 06:50:09
URL: http://metrobloggen.se/buslinda
Postat av: Sara

ok, ja men de blir kul o ses isåfall :) carina o wilma då? kanske carina jobbar? kram

2011-02-09 @ 19:30:13
URL: http://blondstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback