Avundsjuka

I natt va River uppe till 2 innan han somnade. Vilket sen resulterade i att vi sov lite längre på mårron istället. Skulle vara bra om han fick en mer fungerande dygnsrytm. De blir ju så jobbigt att vara vaken den där tiden på dygnet om fredrik måste hinna vila innan han ska upp och jobba. Då blir ja ju lixom själv med det oroliga barnet

Men när vi väl hade kommit upp ur sängen, så klädde vi oss varmt och tog en promenad till Carina och Wilma. Jättemysigt att fika och gosa med de. Fats ja gosar ju inte så mycke med carina, vi byter barn ett tag i stället :) 
Men när Wilma hade vaknat efter en tupplur på övervåningen, gick ja upp och hämtade henne eftersom carina höll i River. Och när hon kom ner och såg att River fick sova i hennes mammas famn meddans hon va tvungen att sova i sängen vart hon jätte avundsjuk, och lite småsur på River. Men de gick över väldigt fort. De är inte lätt att va liten.

När ja kom hem skottade ja och fredrik meddans River vilade i vagnen. Och sen avslutades kvällen med ett agilitymöte i sjövik. Trvligt att träffa alla igen. Men de va lite besviken på att ja inte hade plutten med. Men fredrik lär ju få va ensam förälder någon gång också. Så de får rå om varandra. River fick en röd pyamas från agilitygänget med snögubbar på. Blir perfekt till vintern (pyamaser med dragkedja är de bästa som finns).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback