Helgen

Här är en bild på river när han leker med en av sina nya leksaker, just den där köpte vi efter melvin och malte på klädbytardagen. Ja tror han är lite liten för den än, men han trycker på nån knapp då och då.
Vi överväger stark att flytta, de skulle vara så skönt att komma bort ifrån vägen. Men om vi beslutar oss för det kommer de inte bli förens om 2-3 år, däremot kanske vi köper tomten redan nu :) vi tänkte åka på någon visning för att se lite olika planlösningar och få ideer. jag har ritat och suddat på en planlösning hela helgen, så här ser de ut nu.. kommentarer. Tvättstugan skulle vi i så fall ha i garaget som är på husets vänstra sida.  köket är inte riktigt klart än men kommentera gärna så får ja ideer.
I helgen va vi och tävlade i rättvik igen. Och moa bara överraskar och överraskar. I hopploppet hade jag räknat med att det skulle gå dåligt  eftersom platta tunneln va det andra hindret, och ja trodde att hon inte skulle hinna få upp fart fram till den, Men när vi går ut och kör ser ja plötsligt hur skynket börjar röra sig och hon kommer ut :) då va det bara att ställa om i huvudet och komma ihåg resten av banan. de gick bra, hon kom 3:a och fick en pinne. Sen i första agilityloppet hade hon nosen i backen och missade slalomingången helt, hon bara förljde efter mig, men resten av banan gick bra och hon kom 6:a med bara 5 fel. I det andra agilityloppet gick de jättebra, hon sprang på 10s under referenstiden (riktigt snabbt) och kom på andra plats vilket resulterade i en pinne även där :) så stolt över min guppi

Kommentarer
Postat av: Josefin -Happy Days- *VI BYGGER HUS*

Ser ju ut som en jätte trevlig planlösning, är det 1-plans ni vill bygga då? Tror att det kan vara en bra o fin möjlighet för er att bygga på den tomten som ni drömt om då ni har möjlighet. O tidsmässigt så kan det vara bra att ha tid på sig att verkligen planera sitt hus noga.Ang kakelkaminen så har jag ännu inte hittat priset men tror det var ca 38000 för material o allt.Kram o ha en trevlig ny vecka!

2011-04-11 @ 12:23:42
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays/
Postat av: Sandra

Vad roligt att den kom till användning :)

2011-04-11 @ 19:43:21
URL: http://sandrasnar.blogg.se/
Postat av: Josefin -Happy Days- *VI BYGGER HUS*

Jo det finns mkt att tänka på vad gäller hus men har ni tid på er så hinner ni ju att bolla alla tankar fram o tillbaka för en optimal lösning.Kram o ha en fin tisdag!

2011-04-12 @ 12:33:41
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback