Snöoväder

Vilket busväder de har varit idag, de är knappt så att man ser någonting när man går ut. Idag har jag rivit tapeter i källaren, de framtida spel-rummet där dator- och tvspel ska samlas. På så sätt blir tvrummet på övervåningen ett vanligt tv-rum utan alla fula dosor och konsoller :)

Vi har även fyllt bussen med skräp som vi ska köra till miljöstation imån. Vi får se hur vi gör med de grejerna som jag har haft ute på annons en vecka. Hade hoppats att ja skulle få in lite pengar där, men hitills har ja bara fått en sak såld för 1000kr.

Sen på kvällen tog ja och hundarna en promenad i ovädret, ner till vallgården för att fylla i ledighetsansökan så ja kan va hemma med River. Eftersom de yrde så mycke snö orkade ja inte gå så långt, så därför gick ja till hockeyrinken och lät vovvarna springa av sig (moa älskar snön, hon biter och slänger runt den). Köpte två koppel igår och de va helt perfekt. Testade även hundtäckena inför vintern, backontrack- täcket köpte ja ju egentligen till moa, men den sitter perfekt på vivan så ja tror hon får ta den. Och så får ja köpa ett nytt till moa (hoppas ja kan åka till stockholms hundmässa i år igen).

Meddans vi va ute låg River och Fredrik och myste i soffan, visst är de söta mina pojkar


Kommentarer
Postat av: Sara

den minsta är sötast :)

2010-11-09 @ 22:04:55
URL: http://blondstar.blogg.se/
Postat av: Anonym

mysigt......

2010-11-11 @ 08:32:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback