Bollnäs

Blöt, trött och nyhemkommen från bollnäs. Idag va de Moa som skulle tävla i agility. Vi fick vakna hkvart i 6 på morgonen och åka hemmifrån en timme senare. De va blött, mörkt och kallt.
Karin och Sterkur förljde med och kollade och de gick jätte bra. Sterkur skällde lite när vi kom fram och klev ur bilen. De va ju så många nya hundar och människor som rörde sig fram och tillbaka. Dessutom så stod de ju sånna där roliga hinder som han brukar få springa i och hoppa över i vanliga fall, så de kan inte ha varit så lätt.
Men efter att vi hade satt upp tältet, tog vi en promenad, och satte hundarna på sina platser i burarna. Stoppa om de med några filtar. Moa fick även sällskap i sin bur av Isa. (Minna åkte med oss upp och delade tält)

I hopploppet gick de inte så bra, vi startade ganska tidigt på dagen och jag tror inte riktigt att Moa hade vaknat än. Så farten var inte den bästa, och sen klev hon ur slalomen på mitten. Och på slutet av banan gick hon i ramen på däcket, vilket hon aldrig har gjort förut oavsätt däcksort, men de va de även fler som gjorde. Så då blir de ok :) Men när vi skulle ta om däcket så gick hon genom ramen på tillbakavägen, så vi vart diskad :( men men..

På agilityloppet gick de dästo bättre, Moa hade mer fart och nästan allt gick bra. Ända sakerna va att hon hoppade av gungan för tidigt (men dommaren dömde de som rätt), ramlade i en tunnel och gick och lyfte på tassarna i en annan tunnel då den hade blivit blöt på insidan :) Slutligen vart hon 8 av 16, med 12 sekunder tids pålägg.

I det stora hela så är vi nöjd med dagen, men de är vi ju oftast.

Kolla va snabb vi är :)


Kommentarer
Postat av: Annica

Hej vännen!

Det är ju så att det var just dig jag menade... hör av dig när du orkar...

2009-10-05 @ 15:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback